mardi 15 janvier 2013

Primavara



Nu stiu voi cum simtiti iarna, dar pentru mine e un anotimp extraordinar. Si nu in mod intrisec, ci prin puntea ce o face catre primavara, anotimpul miracol care trezeste totul la viata. Numai cateva saptamani (4,5:)) ne separa de explozia vietii, de mugurii cei noi si de simfonia calda si binefacatoare a primaverii.

Hai sa facem curatenie in suflete, hai sa reordonam si sa rearanjam vise si sperante, sa scuturam praful neimplinirii de pe aripile noastre si sa aruncam definitiv toate suferintele din trecut. Sa renastem si noi, in sincronizare perfecta cu natura, cu sufletul pur si cu increderea ca da, viata ne va oferi, de asta data, cupa sa plina, si ca fericirea nu va fi un dar efemer, vom stii sa o tinem aprinsa, ca o flacara, pentru tot restul vietii.

Pregatiti-va, lumina din sufletele noastre se va aprinde, nu mai fiti tematori si necredinciosi. Pasiti cu incredere spre inainte, intideti mainile spre visele voastre si dati tot ce aveti pentru a le atinge. Suntem lumina si doar luminand ne implinim.

Inca putin, si apa limpede a izvorului ne va clati sufletul, razele blande ale soarelui ne vor lumina chipul, florile si copacii vor renaste, noi si iubirea la fel. Numaram impreuna? 10, 9, 8, 7, ...

1 commentaire: